+46730879079.

Bo på Hassela Vandrarhem

Vi erbjuder ett lite enklare boende till lägre priser. Här finner ni ett bekvämt och centralt boende i Hassela för både långa och korta vistelser till riktigt bra priser.

Om ni söker hotell i Hassela så kommer snart märka att det finns bara ett, och att det är endast öppet periodvis under vintersäsongen. Istället för hotell så kan vi erbjuda ett flertal olika rum och övernattningsmöjligheter i bra standard men lite enklare än hotell.

Priserna för att stanna och övernatta hos oss är väldigt förmånliga och sjunker ju längre ni stannar, bokar ni direkt via oss så får ni alltid det billigaste priset ni kan komma över för en övernattning.
Vi kan hålla dessa låga priser på grund av det är ett lite enklare boende med ett gemensamt kök, gemensamma toaletter och duschutrymmen.

Matlagning sker i det gemensamma köket där det finns gott om kyl och frysmöjligheter. I anslutning till det gemensamma köket finns ett större gemenskapsrum med långbord och tv för mysiga kvällar.

Vi erbjuder flera sorters rum bland annat.

Dubbelrum med enkelsängar som är möblerade tillsammans men med enkelhet kan separeras om det önskas.

Olika sorters familjerum med våningssängar, enkelsängar och familjesängar.

Har ni några speciella önskemål maila oss gärna, vi löser detta mesta.

Skulle ni vara intresserade av att hyra hela vandrarhemmet till er grupp eller familj så hör av er på mail eller telefon så kan vi göra en bra deal åt er.
Hyr man hela vandrarhemmet så finns det bäddar åt ca 15-20personer beroende på lite hur ni vill sova.


Sänglinne och handdukar ingår inte men kan hyras till en kostnad av 150kr setet.
Hör gärna av er i förväg eller skriv in det i er bokning om det är något ni önskar.

Vi ligger också uppe på booking.com men kan erbjuda bättre priser om ni kontaktar oss direkt på mail eller telefon. Hör av er!

Klicka gärna här för att kontaka oss, boka rum eller om ni har några andra frågorThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.